Kutak za investitore

RRA Dunea provodi aktivnosti proaktivnog privlačenja investitora i promocije lokacija za ulaganje u Dubrovačko-neretvanskoj županiji s ciljem stvaranja atraktivnijeg investicijskog okruženja i dugoročno povećanja konkurentnosti gospodarstva Regije.

Naša glavna aktivnost programa je pružanje savjetodavne podrške investitorima koja uključuje komunikaciju s investitorima i pružanje informacija o investicijskom okruženju, dostupnim poticajima za investitore, organiziramo terenske posjete, povezivamo investitore s ostalim dionicima u procesu i donositeljima odluka, provodimo program post-investicijskih usluga te dugoročno aktivno sudjelovanje u rješavanje administrativnih i ostalih prepreka u procesu realizacije projekta.

Kontakt točka za investitore u Dubrovačko-neretvanske županije je gđa. Marija Memunić Butigan, viša stručna suradnica Razvojne agencije Dubrovačko-neretvanske županije Dunea d.o.o:
Adresa: Branitelja Dubrovnika 41, 20000 Dubrovnik
Tel: +385 (0)20 312 714
Fax: +385 (0)20 312 715
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Aktivno radimo i na promociji regije za ulaganje kroz marketinga investicijskog okruženja, predstavljamo mogućnosti ulaganja u Dubrovačko-neretvansku županiju na mnogobrojnim međunarodnim i nacionalnim sajmovima i organiziramo sektorske outreach kampanje u sklopu programa „Invest in Dubrovnik Neretva Region“:

  • MIPIM, Cannes 2013
  • REXPO, Zagreb 2012, 2013, 2014
  • EIRE, Milano 2012
  • Veliki projekti Mediterana, Pescara 2012, 2013
  • Outreach kampanja, Tel Aviv 2011
  • Outreach kampanje u suradnji s DNŽ uredom u Bruxelles - 2011, 2012, 2013, 2014

Izradili smo mnogobrojne promotivne materijale za investitore u sklopu kampanje „Invest in Dubrovnik Neretva Region“ koje možete preuzeti u obliku 3D aplikacije. Organizatori smo Međunarodnog Investicijskog Foruma Dubrovnik na kojem Dubrovačko-neretvanska županija promovira mogućnosti investiranja na jugu hrvatske i širem području jugoistočne Europe. Forum okuplja brojne predstavnike međunarodnih i domaćih tvrtki, Vlade Republike Hrvatske, te predstavnike lokalnih i regionalnih vlasti iz svih hrvatskih područja. Više o Forumu, fotogalerije, videozapise i vezane članke možete pronaći na web stranici foruma.

Croatian Investor Friendly Region


Dubrovačko-neretvanska županija nositelj je certifikata „Croatian Investor Friendly Region“ dodijeljenog putem programa certifikacije regija za ulaganja (Investment Certification Programme for Regions - ICPR) Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva RH.

icprlogo

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.